Ontdek de 3D scan voor groeikracht

Bij de 3D scan lichten wij jouw gehele organisatie door. Het doel hiervan is quick wins te definiëren en de gehele strategie te bepalen voor de lange termijn wat betreft de HR dienstverlening. 

Quick wins worden gedefinieerd om zo snel mogelijk in te zetten op kostenbesparing en tijdsbesparing. Ons doel is om de ondernemer zo snel mogelijk weer in zijn kracht te zetten. Vanuit deze quick wins zetten wij een strategie op hoe wij door middel van onze volledige HR dienstverlening jou tijd en geld kunnen besparen.

Hoe toff werken wij

Fase 1

Aanvraag 3D scan

Na het eerste contactmoment wordt er door een accountmanager van So Toff, zo snel mogelijk, telefonisch contact met jou opgenomen.

Fase 2

Kennismaking en inventarisatie

We plannen een afspraak in om jouw organisatie in kaart te brengen. Dit kan binnen 2 werkdagen.

Fase 3

Uitwerken 3D scan

We werken de scan uit en we komen binnen 10 werkdagen bij jou terug voor het maken van een tweede afspraak, tijdens welke we het resultaat van de 3D scan samen door zullen nemen.

Fase 4

Overeenkomst

De overeenkomst wordt opgesteld aan de hand van de gemaakte afspraken en binnen twee werkdagen aan jou verstrekt.

Fase 5

Opstarttraject

De overeenkomst is getekend en je gaat een dag(deel) aan de slag met een opstartmanager van So Toff om zo snel mogelijk de eerste verloning te verzorgen.

Fase 6

Ervaar de voordelen van So Toff

Vervolgens krijg jij een vaste HR-adviseur voor jou en je werknemers, die alles voor jou regelt. Vanaf nu hoef jij niet meer druk te maken over HR- en salarisadministratie.

So Toff streeft ernaar jou te ontzorgen en personeelskosten zo laag mogelijk te houden. Nu, maar ook op de lange termijn.

De relatie met So Toff is er een van wederzijds vertrouwen en respect. Heldere communicatie is hierbij essentieel. So Toff staat altijd paraat om jouw vragen deskundig te beantwoorden. Bovendien vind je bij So Toff geen kleine lettertjes, maar keiharde garanties.

Al sinds 1998 zijn wij bezig met de ontwikkeling van een compleet dienstenpakket in de HRM, volledig afgestemd op jouw persoonlijke wensen.

Toffe ervaringen

“Sinds 2 jaar werken wij samen met So Toff om onze salarisadministratie op orde te houden. Geen gedoe meer met het maken van nieuwe contracten of het onthouden van contractverlengingen, alles wordt uit handen genomen.”

De Jong’s IJs,

“Erg prettig is dat So Toff werkt met 1 contactpersoon die altijd bereikbaar is, gevraagd en ongevraagd meedenkt; kortom erg klantgericht.”

Talent Professionals BV,

Vraag hier jouw 3D scan aanen zet jouw organisatie in haar kracht

Kom weer toe aan ondernemen. Vraag de 3D scan aan en zie wat jij kunt besparen. Binnen een uur heb jij contact met één van onze accountmanagers.

Wie zetten wij al in haar kracht