Functieomschrijving

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een gedreven HR- Salarisadviseur met expertise op het gebied van cao’s. Als HR- Salarisadviseur fungeer je als adviseur voor jouw eigen portfolio met een breed scala aan klanten. Je bent verantwoordelijk voor het opbouwen en onderhouden van een optimale relatie met jouw klanten, waarbij je ondersteuning biedt bij alles wat met het hebben van personeel te maken heeft. Je bent voor So Toff het gezicht van de organisatie en voor jouw klanten qua gevoel een externe collega.

Als HR- Salarisadviseur inventariseer je elke keer opnieuw de behoeften van de klant en vertaal je deze naar onze totale dienstverlening. Naast het eerste aanspreekpunt van de klant, adviseer en ondersteun je jouw klanten bij het correct uitvoeren van allerlei HR-gerelateerde zaken zoals verloning, urenverwerking, verzuim, pensioenen, cao-toepassingen, wet- en regelgeving etc. Klantcontact wordt veelal telefonisch en per

e-mail onderhouden, daarnaast is er ruimte om met grote regelmaat nieuwe en bestaande klanten te bezoeken. Je moet in staat zijn om administratieve zaken en gevraagde adviezen tijdig en accuraat op te pakken en af te handelen, timemanagement is hierbij erg belangrijk. 

Functie-eisen

Je hebt minimaal een afgeronde MBO-opleiding en beschikt over goede communicatieve vaardigheden, waarmee je een echte relatie met jouw klanten kan opbouwen. Je moet zowel in teamverband als zelfstandig kunnen werken. Beschik je  over accurate kennis van Microsoft Navision dan is dat een pre. Je hebt een brede interesse in de casuïstiek van onze dienstverlening en kennis van verschillende cao’s in het algemeen. Om de klanten te voorzien van juiste informatie ten bate van de dienstverlening moet je beschikken over enige salarisadministratieve werkervaring. Qua persoon ben je servicegericht en stel je van nature de klant altijd op één. Je werkt gestructureerd, planmatig, nauwkeurig en bent stressbestendig. 

Jij moet in staat zijn en de drive hebben om elke werkgever in Nederland te ondersteunen om groeikracht te realiseren!

Wat bieden wij?

Wij bieden een zeer afwisselende functie binnen een jong dynamisch team, in een open en sterk groeiende organisatie waarbij eigen initiatief erg gewaardeerd wordt. Voor deze functie gelden marktconforme arbeidsvoorwaarden. Salaris is afhankelijk van diploma’s en ervaring.

Sollicitatie
Motivatiebrief en CV kunnen per e-mail verstuurd worden naar: info@fortium.nl.