Ben jij een startende salarisadministrateur en zoek je verdieping en uitdaging in je carrière, dan hebben wij dé juiste vacature voor jou! Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een junior salarisadministrateur met een breed blikveld.

Je gaat binnen onze organisatie op de financiële afdeling aan de slag en krijgt de kans om jouw kennis te ontwikkelen en over te brengen op zowel je collega’s als onze klanten. Je bent verantwoordelijk voor het administratieve proces rondom de salarisadministratie van onze klanten en controleert zelfstandig o.a. de salarisstroken en betaalrun. Omdat wij in principe elke cao in Nederland bedienen, zoeken wij iemand die zich wil verdiepen in de verschillende cao’s en deze als maatwerk kan toepassen op salarisadministratie. De diversiteit aan klanten maakt de functie veelzijdig en uitdagend!

Wij zoeken een gedreven en zelfverzekerde administratieve kracht met van nature oog voor detail. Je leert graag en hebt een flexibele instelling, snel kunnen schakelen is voor jou geen probleem! Onze dienstverlening is een samenspel van verschillende (financiële) instanties, die allemaal tijdig voorzien moeten worden van noodzakelijke informatie. Daarom werken wij met een duidelijke planning en kennen veel deadlines. Met jouw zelfstandigheid en proactieve houding krijg je de ruimte voor het optimaliseren van processen.

Als je de uitdaging wilt aangaan zijn dit de werkzaamheden die in de eerste periode tot jouw takenpakket behoren:

  • Verwerking en controle van salarisstroken
  • Voorbereiding salarisbetalingen
  • Verzorgen van pensioenaangiften
  • Verzorgen loonaangiften
  • Bijkomende administratieve werkzaamheden

Wat wij van jou vragen:

  • Minimaal MBO niveau 3 werk- en denkniveau, aangevuld met PDL
  • Enthousiaste en proactieve instelling
  • Goede kennis van Microsoft Excel

Wat bieden wij jou?

Wij bieden een zeer afwisselende functie binnen een jong dynamisch team. Onze organisatie is sterk groeiend, waarbij persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Naast een marktconform salaris bieden wij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

Solliciteren

Ben jij de aanvulling binnen onze organisatie en enthousiast geworden door deze vacature? Reageer dan snel door te solliciteren met een motivatiebrief en je CV. Voor vragen of een reactie kun je contact opnemen met Lian van ’t Erve l.vanerve@sotoff.nl.

Soort dienstverband: Parttime, Vaste baan