Groeikracht voor ondernemers

Jouw onderneming groeit of je wil groei gaan realiseren. Dat is natuurlijk mooi, maar een groeiende onderneming brengt ook meer werknemers met zich mee.

Waar je al snel achterkomt is dat je hierdoor veel meer tijd spendeert aan de HR- en salarisadministratie. Dit is complexer dan de meeste ondernemers zich kunnen voorstellen; een fout is snel gemaakt en kost altijd geld.

Meer werknemers kost jou als ondernemer vaak veel meer tijd dan dat je er eigenlijk mee bezig wilt zijn. Hierdoor kom jij minder, of zelfs helemaal niet meer toe aan datgene wat jij echt leuk vindt: ondernemen.

Ervaar jij dit als ondernemer ook? Dan biedt So Toff de uitkomst. So Toff regelt alles op het gebied van HR- en salarisadministratie voor jouw ambitieuze organisatie. Want zeg nou zelf, het liefst heb jij alles goed geregeld voor jouw werknemers zonder er zelf zorgen om te hebben. Door met So Toff samen te werken kan jij als ondernemer jouw organisatie ongeremd verder laten groeien zonder deze zorgen over de HR- en salarisadministratie.

Voordelen
So Toff

So Toff neemt alles bij jou uit handen op het gebied van HR en administratie. Je betaalt één bedrag, per medewerker, per gewerkt uur. Wel zo transparant. Daarnaast krijg je software volledig op maat, zodat je altijd inzichtelijk hebt wat je betaalt en bespaart.

Bespaar tijd als ondernemer

Exclusief in transparante marges

Alles eenvoudig inzichtelijk in jouw portaal

Ben jij benieuwd of wij een match zijn en hoe wij jou verder kunnen helpen? Vul dan onderstaand formulier in. Wij zullen dan contact met jou opnemen om is vrijblijvend met elkaar in gesprek te gaan.

Kom ook snel weer aan ondernemen toe

en laat een terugbelverzoek achter
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.