functioneringsbeleid ontwikkeling personeel

Groeikracht adviseur (Almelo)

Heb jij een duidelijke ambitie? Bij ons is persoonlijke groei en succes maakbaar!

Ter uitbreiding van ons sales-team zijn wij op zoek naar een doorzetter met een grote intrinsieke motivatie om successen te willen behalen, iemand die persoonlijke targets als een uitdaging ziet en samen met de collega’s wil bijdragen aan de doelstellingen van So Toff. Wij zoeken een ambassadeur van onze dienstverlening die van nature makkelijk contact legt en op elk niveau een goede gesprekspartner is.

So Toff is een uniek concept waar het beste van twee werelden bij elkaar komt: medewerkers zijn bij de werkgever in dienst, maar wij nemen alle personele administratieve processen van de werkgever over. So Toff is als het ware een externe afdeling personeelszaken.

So Toff streeft ernaar bedrijven volledig te ontzorgen en personeelskosten zo laag mogelijk te houden. Niet alleen nu, maar ook op de lange termijn.

De relatie met So Toff is er een van wederzijds vertrouwen en respect. Heldere communicatie is hierbij essentieel. So Toff staat altijd paraat om vragen deskundig te beantwoorden. Bij So Toff werken wij volledig transparant en gaan wij voor een lange duurzame relatie met onze partners en klanten.

Om de dienstverlening succesvol aan te bieden bij potentiële klanten is kennis op het gebied van (salaris) administratie, HRM en cijfermatig inzicht een pré.

Hoe gaat je dag eruitzien

Je stapt ‘s morgens in je (lease) auto en rijdt ofwel naar een klant waarmee je een afspraak hebt of naar één van onze kantoren, thuiswerken is natuurlijk ook een optie. Op kantoor aangekomen beginnen we de dag met een kop koffie of thee. Vervolgens ga je aan de slag om nieuwe potentiële klanten via verschillende media te werven en te enthousiasmeren voor onze dienstverlening. Gemaakte afspraken deel je met je collega’s en bespreek je voor, want twee weten altijd meer dan één. Na je acquisitieronde zoek je voor de volgende dag nieuwe leads en ga je aan de slag met het maken van offertes voor geïnteresseerde prospects.

Je successen haal je uit de afspraken. Wij hebben de overtuiging dat wij elke ondernemer de beste werkgever kunnen maken en hem zo weer volledig in zijn kracht kunnen zetten om zijn of haar business te laten groeien.

Voor ons beschikt een nieuwe collega over

 • Minimaal 3 jaar ervaring in een commerciële functie;
 • HBO werk- en denkniveau;
 • Goede communicatie vaardigheden;
 • Een drive naar persoonlijke ontwikkeling;
 • Gezonde ambitie om succesvol te willen zijn.

Wat geven wij mee

 • Een lease auto om comfortabel van afspraak naar afspraak te gaan;
 • Een smartphone om altijd in contact met je klanten en collega’s te kunnen zijn;
 • Een laptop om overal flexibel te kunnen werken;
 • Fulltime dienstverband;
 • Contract voor bepaalde tijd;
 • En last but not least een salaris dat past bij ervaring en inzet;

Sollicitatie

Ben jij de aanvulling binnen onze organisatie en enthousiast geworden door deze vacature? Reageer dan snel door te solliciteren met een motivatiebrief en je CV. Voor vragen of een reactie kun je contact opnemen met Jeroen Tenniglo.

Solliciteren

Upload je CV
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 128 MB, Max. aantal bestanden: 1.