Pensioenregeling

Wetgeving omtrent de pensioenregeling is vaak complex. Is het pensioen voor een medewerker niet goed geregeld, dan loop jij als werkgever een enorm financieel risico. Het pensioen is bij ons inbegrepen in het all-in tarief. Vaak komt een factuur vanuit het pensioenfonds als een onaangename verrassing achteraf. Daarnaast hebben wij de expertise in huis op het gebied van pensioen. 

Als je als werkgever op dit moment gebruik maakt van een accountant, betaal je vaak extra wanneer deze account ook de pensioenaanlevering doet. Bij So Toff gebeurt dit standaard. Hier worden geen extra kosten voor in rekening gebracht.

Kom weer aan ondernemen toe

en laat een terugbelverzoek achter

Deze zaken nemen we uit handen

  • So Toff meldt jouw bedrijf aan bij het juiste pensioenfonds conform Cao;
  • So Toff zorgt voor de betaling richting het pensioenfonds;
  • Alle communicatie richting het pensioenfonds;
  • Wanneer de medewerkers vragen hebben omtrent de opbouw, kunnen deze aan So Toff gesteld worden;
  • Het aan- en afmelden van medewerkers en het verwerken van de mutaties bij het pensioenfonds wordt door So Toff verzorgd;
  • Het pensioen terugrekenen naar een vast tarief voor alleen de werkbare uren;
  • Voor bedrijven die geen (verplicht) pensioen hebben vanuit een Cao, zorgt So Toff (in samenwerking met een partij in de pensioenen) voor een bedrijfseigen regeling. Hier hoort ook bij dat onze samenwerkingspartner een adviesgesprek voert met elke medewerker. Het zorgen voor goed werkgeverschap komt dus bij ons telkens terug. Het personeel is niet alleen de grootste kostenpost, maar ook het belangrijkste kapitaal van jouw onderneming. Een goed personeelsbeleid draagt bij aan het succes van jouw onderneming. We bieden dus ook een “So Toff pensioenregeling” aan.

Doe de HR scan

Het pensioen voor je medewerkers goed geregeld? Met onze HR scan nemen we je hele organisatie goed onder de loep, geven we je advies waar dat nodig is, en helpen we je alles op een rijtje te zetten.