Arbeidsovereenkomsten

Een arbeidsovereenkomst is ontzettend belangrijk voor zowel werkgever als medewerker. Helaas wordt het belang van een correcte arbeidsovereenkomst vaak te laat ingezien. Een contract komt soms pas tevoorschijn wanneer er een conflict is tussen werkgever en medewerker. Wanneer een arbeidsovereenkomst op dat moment niet juist en volledig is levert dit vaak problemen op. Het laten opstellen en bijhouden van de arbeidsovereenkomsten van je medewerkers kan daarom een goede oplossing zijn.

Kom weer aan ondernemen toe

en laat een terugbelverzoek achter

Contracten laten opstellen

Naast de juridische zekerheid die je krijgt bij So Toff zijn er nog veel meer voordelen van het laten opstellen van arbeidscontracten door ons. Je hoeft niet elk jaar alle juridische veranderingen bij te houden en deze te verwerken in de arbeidscontracten, dat doen wij.

  • Een juridisch correcte arbeidsovereenkomst;
  • Up-to-date aan de laatste wetswijzigingen;
  • Geen omkijken meer naar het doorvoeren van wijzigingen;
  • De kosten zijn bij So Toff volledig transparant;

Een correcte arbeidsovereenkomst is altijd maatwerk. Het kan namelijk verschillen per branche of Cao. Daarnaast zijn er ieder jaar verschillende wetswijzigingen die van toepassing kunnen zijn op de arbeidsovereenkomsten binnen je bedrijf. En komt er een nieuwe medewerker in dienst? Dan wil je natuurlijk een goede indruk achterlaten met een heldere arbeidsovereenkomst.

Doe de HR scan

Wil je zeker weten dat je arbeidsovereenkomsten helemaal kloppen? Met onze vrijblijvende HR scan nemen we je hele organisatie goed onder de loep, geven we je advies waar dat nodig is, en helpen we je alles op een rijtje te zetten.