Salarisverwerking

Salarissen moeten niet alleen op tijd en correct uitbetaald worden, maar jouw medewerkers moeten hier ook op kunnen vertrouwen. So Toff neemt de volledige salarisverwerking voor haar rekening, inclusief de uitbetaling van salarissen en de afdracht van pensioenen en loonheffingen.

Daarnaast beheert So Toff alle HR-processen van jouw onderneming. De kracht van ons concept ligt in het feit dat niet alleen de salarisverwerking, maar alle HR-processen bij één partij zijn ondergebracht. Dit zorgt ervoor dat So Toff jouw bedrijf goed kent en efficiënter kan schakelen dan een partij die enkel de salarisverwerking verzorgt.

Kom weer aan ondernemen toe

en laat een terugbelverzoek achter

Salarisverwerking uitbesteden 

  • Proactief advies;
  • Een online portaal dat voorziet in een volledig digitale verwerking van urenregistratie, urenoverzichten, salarisstroken en jaaropgaven. Hierdoor heeft zowel werkgever als medewerker real time inzage in relevante gegevens en informatie;
  • Tijdwinst door automatisering en ontzorging;
  • Een vast aanspreekpunt voor zowel werkgever als medewerker voor de salarissen en loonstroken etc.;
  • Juist advies op het gebied van inschaling van medewerkers;
  • Het kosteloos verstrekken van pro forma salarisstroken. Deze kunnen worden voorgelegd aan medewerkers tijdens bijvoorbeeld onderhandelingen.

Doe de HR scan

Geen tijd meer besteden aan ingewikkelde salarisverwerking? Met onze HR scan nemen we je hele organisatie goed onder de loep, geven we je advies waar dat nodig is, en helpen we je alles op een rijtje te zetten.