HR diensten

Houd als ondernemer meer focus op je kernactiviteiten, terwijl wij zorgen voor een efficiënte en professionele HR-ondersteuning. Bekijk welke diensten je aan So Toff kan uitbesteden.

Arbeidsovereenkomsten

Juridisch correcte arbeidsovereenkomsten worden door ons opgesteld. We signaleren veranderingen en voeren deze tijdig door.

Meer weten

Functioneringsbeleid

We ondersteunen bij het functioneringsbeleid met juridische formulieren en passend advies.

Meer weten

Human Resources

Over je personeelszaken hoef je je geen zorgen meer te maken. Wij nemen je volledige personeelsadminstratie uit handen.

Meer weten

Personeelsontwikkeling

Het belang van personeelsontwikkeling wordt vaak over het hoofd gezien. Wij adviseren op het gebied van scholing- en ontwikkelingsbeleid.

Meer weten

Arbeidsvoorwaarden

Duidelijke arbeidsvoorwaarden zorgen voor transparantie en tevredenheid bij werknemers. Wij zorgen dat ze voldoen aan alle eisen.

Meer weten

Pensioenregeling

Een goede pensioenregeling is essentieel voor jouw personeel. Wij zorgen voor alle administratie rondom en communicatie met het pensioenfonds.

Meer weten

Scholing en leercultuur

Scholing is steeds vaker een belangrijke arbeidsvoorwaarde voor een medewerker. Wij ondersteunen tijdens een scholingstraject en houden een dossier bij.

Meer weten

Verzuimbegeleiding en reductie

Verzuim is vaak een hoofdpijndossier van werkgevers. Wij hebben een verzuimcoördinator die zich alleen bezighoudt met verzuimbegeleiding en het reguleren en terugdringen van ziekteverzuim

Meer weten

HR scan

Tijdens de HR scan brengen we je organisatie in kaart en kijken we waar ruimte is voor verbetering.

Ontdek de HR scan

Exclusief in verzuimregeling

Exclusief in transparante marges

Alles eenvoudig inzichtelijk in jouw portaal

De HR diensten die So Toff overneemt

So Toff neemt alle HR diensten van begin tot eind over. Van het opstellen van contracten, verzuimbegeleiding, tot aan de volledige salarisverwerking. Ook het afhandelen van bijvoorbeeld interne opleidingen of een pensioenregeling horen hierbij. Op het gebied van HR hoef jij je geen zorgen meer te maken, dat doen wij voor jou.

Waarom jij je HR diensten moet uitbesteden aan So Toff

So Toff biedt een uniek concept waar het beste van twee werelden bij elkaar komt: jouw medewerkers zijn bij jou in dienst, maar wij nemen alle personele administratieve processen van je over. Hierdoor kom je weer toe aan jouw passie: ondernemen.

Je medewerkers staan bij jou op de loonlijst. Je bent en blijft hierdoor formeel werkgever. Wij zijn als het ware jouw externe afdeling personeelszaken. Alle administratie rondom je medewerkers handelen wij af.

So Toff streeft ernaar om de personeelskosten zo laag mogelijk te houden. Nu, maar ook op de lange termijn. De relatie met So Toff is er één van wederzijds vertrouwen en respect. Heldere communicatie is hierbij essentieel. So Toff staat dan ook altijd paraat om vragen deskundig te beantwoorden. Bovendien vind je bij ons geen kleine lettertjes, maar keiharde garanties.

Al sinds 1998 zijn wij bezig met de ontwikkeling van een compleet dienstenpakket in de HRM, volledig afgestemd op jouw persoonlijke wensen. Wil jij ook weer doen waar jij goed in bent? Vraag dan de HR scan aan of neem contact op met ons!