Zo gaan we te werk

Tijd is kostbaar voor jou als ondernemer. Daarom zorgen wij dat je snel aan de slag kunt. We leggen in een paar stappen uit hoe wij te werk gaan.

 

Fase 1

Het eerste contact

Nadat het eerste contact is gelegd, neemt een accountmanager van So Toff binnen één uur telefonisch contact met je op.

  • Zo snel mogelijk
Fase 2

Kennismaking

We plannen snel een afspraak in voor onze HR scan, waarmee we alle nodige informatie en de quick wins van jouw organisatie verzamelen.

  • Binnen 2 werkdagen
Fase 3

Uitwerken HR scan

Na onze eerste afspraak, waarbij we je organisatie in kaart hebben gebracht met onze HR scan, werken we deze uit. We komen terug voor een tweede afspraak om de resultaten van de scan en ons advies met je te bespreken, inclusief een offerte.

  • 10 werkdagen
Fase 4

Overeenkomst opstellen

Ga je akkoord met de offerte? Dan stellen we een overeenkomst op. De overeenkomst wordt opgesteld aan de hand van de gemaakte afspraken en binnen twee dagen aan jou verstrekt.

  • Binnen 2 werkdagen
Fase 5

Opstarttraject

De overeenkomst is getekend. Je werkt samen met een opstartmanager van So Toff om snel de eerste verloning te verzorgen en dossiers compleet te maken. HR- en salarisprocessen worden geoptimaliseerd en eventuele verbeterpunten worden aangepakt volgens de resultaten van de HR-scan. Wij zorgen dat alles goed geregeld is, zodat jij je daar geen zorgen over hoeft te maken. Na het inrichten bevestigen we via e-mail en verwerken we de eerste verloning.

  • Zo snel mogelijk
Fase 6

Aan de slag!

Na de eerste verloning nemen we contact met je op voor feedback, jouw ervaring is belangrijk voor ons. Als alles naar tevredenheid is geregeld, krijg je een vaste HR-adviseur voor jou en je werknemers. Eén contactpersoon, alles overzichtelijk en vooral: groeikracht voor jou en je organisatie. Vanaf nu heb je geen omkijken meer naar je HR- en salarisadministratie.

  • Gehele looptijd
Kom weer aan ondernemen toe

en laat een terugbelverzoek achter

Zij laten hun HR zaken al aan ons over

Vraag een HR scan aan

Tijdens onze vrijblijvende HR scan brengen we jouw organisatie in kaart. Vraag hem aan en we nemen snel contact met je op.