Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden bieden werknemers en werkgevers duidelijkheid en zekerheid over hun rechten, plichten en verwachtingen op de werkplek. Daarom is het enorm belangrijk dat de arbeidsvoorwaarden voldoen aan alle juridische eisen. Als externe HR-partij kunnen we deze zorg voor je uit handen nemen.

Meerwaarde voor medewerkers

Arbeidsvoorwaarden worden vastgelegd wanneer je een arbeidscontract laat opstellen. In de arbeidsvoorwaarden staat opgenomen conform welke voorwaarden een medewerker komt te werken. Hierbij kan gedacht worden aan zaken als salaris, het aantal vakantiedagen of de arbeidsduur. Er zijn bepaalde arbeidsvoorwaarden die zelfs wettelijk bepaald zijn.

De juiste arbeidsvoorwaarden zijn een meerwaarde voor elke medewerker. Sterker nog, het hebben van goede arbeidsvoorwaarden kan een reden zijn waarom potentiële medewerkers voor jou gaan kiezen.

Zorg er dus voor dat arbeidsvoorwaarden in een arbeidscontract opgesteld worden door een professionele partij. Hierdoor worden er fouten voorkomen en krijgen medewerkers waar ze recht op hebben, correcte arbeidsvoorwaarden in een correct arbeidscontract.

 
 
Kom weer aan ondernemen toe

en laat een terugbelverzoek achter

Arbeidsvoorwaarden laten opstellen door So Toff

So Toff kan voor jou professioneel en correct arbeidsvoorwaarden opstellen. Daarnaast nemen wij alle HR processen van begin tot eind over. Van het opstellen van contracten, verzuimbegeleiding, tot aan de volledige salarisverwerking. Ook het afhandelen van bijvoorbeeld interne opleidingen of een pensioenregeling hoort hierbij.

Doe de HR scan

Wil je zeker weten dat je arbeidsvoorwaarden helemaal kloppen? Met onze HR scan nemen we je hele organisatie goed onder de loep en geven we je passend advies.