Haal alles uit je onderneming met onze HR scan

Tijdens onze HR scan analyseren we je bedrijf. We verzamelen informatie en speuren naar quick wins. Vervolgens stellen we een toekomstplan op om je HR processen te optimaliseren. Zo werken we samen aan de groei van je onderneming. 

 

Fase 1

Je aanvraag is binnen

Nadat je een aanvraag hebt gedaan voor de HR scan, neemt een consultant van So Toff binnen één uur telefonisch contact met je op.

  • Zo snel mogelijk
Fase 2

HR scan inplannen

We plannen snel een afspraak in voor onze HR scan, waarmee we alle nodige informatie en de quick wins van jouw organisatie verzamelen.

  • Binnen 2 werkdagen
Fase 3

Uitwerken HR scan

Na onze eerste afspraak, waarbij we je organisatie in kaart hebben gebracht met onze HR scan, werken we deze uit. We komen terug voor een tweede afspraak om de resultaten van de scan en ons advies met je te bespreken, inclusief een offerte.

  • 10 werkdagen
Fase 4

Overeenkomst opstellen

Ga je akkoord met de offerte? Dan stellen we een overeenkomst op. De overeenkomst wordt opgesteld aan de hand van de gemaakte afspraken en binnen twee dagen aan jou verstrekt.

  • Binnen 2 werkdagen
Fase 5

Opstarttraject

De overeenkomst is getekend. Je werkt samen met een opstartmanager van So Toff om snel de eerste verloning te verzorgen en dossiers compleet te maken. HR- en salarisprocessen worden geoptimaliseerd en eventuele verbeterpunten worden aangepakt volgens de resultaten van de HR-scan. Wij zorgen dat alles goed geregeld is, zodat jij je daar geen zorgen over hoeft te maken. Na het inrichten bevestigen we via e-mail en verwerken we de eerste verloning.

  • Zo snel mogelijk
Fase 6

Aan de slag!

Na de eerste verloning nemen we contact met je op voor feedback, jouw ervaring is belangrijk voor ons. Als alles naar tevredenheid is geregeld, krijg je een vaste HR-adviseur voor jou en je werknemers. Eén contactpersoon, alles overzichtelijk en vooral: meer tijd voor jou en je organisatie. Vanaf nu heb je geen omkijken meer naar je HR- en salarisadministratie.

  • Gehele looptijd

HR scan aanvragen

Tijdens onze HR scan kijken we waar de quick wins liggen van je organisatie

Zij laten hun HR zaken al aan ons over