Salarisadministrateur

Ben jij toe aan een verdiepende vervolgstap in je carrière, dan hebben wij dé juiste vacature voor jou! Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een salarisadministrateur met een breed blikveld.

Functieomschrijving

Welkom bij ons salarisadministratieteam! Jij bent verantwoordelijk voor het administratieve proces rondom de salarisadministratie van onze klanten.Het nauwkeurig controleren van salarisstroken en het beheren van betaalruns zijn voor jou natuurlijk bekend terrein. Omdat wij in principe elke cao in Nederland bedienen kennen wij veel uitzonderingen en maatwerk, dit maakt de functie veelzijdig en uitdagend!

Wij zoeken een gedreven en zelfverzekerde administratieve kracht met van nature oog voor detail. Een flexibele instelling en snel kunnen schakelen is voor jou ook geen enkel probleem! Onze dienstverlening is een samenspel van verschillende (financiële) instanties, welke allemaal tijdig voorzien moeten worden van noodzakelijke informatie. Daarom werken wij met een duidelijke planning en kennen veel deadlines. Met jouw zelfstandigheid en proactieve houding krijg je de ruimte voor het optimaliseren van processen.

Als je de uitdaging wilt aangaan zijn dit de werkzaamheden die in de eerste periode tot jouw takenpakket behoren.

 • Verwerking en controle van salarisstroken
 • Voorbereiding van salarisbetalingen
 • Verzorgen van pensioenaangiften
 • Indienen van loonaangiften
 • Bijkomende administratieve werkzaamheden

Functie eisen

 • In het bezit van minimaal een mbo-niveau 4 diploma
 • Afgeronde opleiding in de administratieve richting (bij voorkeur aangevuld met PDL)
 • 2-5 jaar werkervaring in een salaris administratieve functie
 • Enthousiaste en proactieve instelling
 • Goede kennis van Microsoft Excel
 • Ervaring met Microsoft Business Central is een pré

Wat bieden wij?

Wij bieden een zeer afwisselende functie binnen een jong dynamisch team. Onze organisatie is sterk groeiend, waarbij persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Naast een marktconform salaris bieden wij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

Wie zijn wij?

Wij zijn een dynamisch bedrijf gespecialiseerd in HR- en salarisadvies. Wij bieden uitgebreide dienstverlening aan werkgevers, waarbij we onze klanten ondersteunen bij diverse HR-gerelateerde aspecten, zoals verloning, urenverwerking, verzuim, pensioenen, cao-toepassingen en wet- en regelgeving. Ons groeiende team opereert in een open werkomgeving en waardeert eigen initiatief. We streven ernaar om werkgevers in Nederland te ondersteunen bij het realiseren van groeikracht.

Ben jij de aanvulling binnen onze organisatie en enthousiast geworden door deze vacature? Solliciteer dan via onderstaand formulier.

Heb je eerst nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Jeroen Tenniglo via info@sotoff.nl.

Solliciteren

Upload je CV
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 128 MB, Max. aantal bestanden: 1.