Functioneringsbeleid

Een goed functioneringsbeleid is een essentieel onderdeel van goed personeelsbeleid. Benieuwd waarmee So Toff kan ondersteunen? Je leest het hier!

Een goed functioneringsbeleid is een essentieel onderdeel van goed personeelsbeleid, dat uiteindelijk bijdraagt aan het succes van de onderneming. Een goed functioneringsbeleid is niet alleen belangrijk voor de ontwikkeling van het personeel, maar bijvoorbeeld ook wanneer er een conflict ontstaat. Het is van belang dat de gesprekken zijn gevoerd en dat hier een juiste dossiervorming van is. Op deze manier kun je altijd ergens op terugvallen.

Waarbij kan So Toff helpen?

Veel leidinggevenden vinden het voeren van functioneringsgesprekken lastig. So Toff ondersteunt met juiste juridische formulieren en het juiste advies. Daarnaast houdt So Toff het dossier bij van deze gesprekken. Iets dat noodzakelijk is bij een eventuele ontslagprocedure. So Toff kan ook deelnemen aan dit soort gesprekken om deze te begeleiden en/of ondersteunen. Daarnaast fungeert So Toff natuurlijk als sparringpartner.

Wij zijn So Toff

So Toff biedt een uniek concept waar het beste van twee werelden bij elkaar komt: jouw medewerkers zijn bij jou in dienst, maar wij nemen alle personele administratieve processen van je over. Hierdoor kom je weer toe aan jouw passie: ondernemen.

Je medewerkers staan bij jou op de loonlijst. Je bent en blijft hierdoor formele werkgever. Wij zijn als het ware jouw externe afdeling personeelszaken. Alle administratie rondom je medewerkers handelen wij af.

So Toff streeft ernaar om de personeelskosten zo laag mogelijk te houden. Nu, maar ook op de lange termijn. De relatie met So Toff is er één van wederzijds vertrouwen en respect. Heldere communicatie is hierbij essentieel. So Toff staat dan ook altijd paraat om vragen deskundig te beantwoorden. Bovendien vind je bij ons geen kleine lettertjes, maar keiharde garanties.

Al sinds 1998 zijn wij bezig met de ontwikkeling van een compleet dienstenpakket in de HRM, volledig afgestemd op jouw persoonlijke wensen. Wil jij ook weer doen waar jij goed in bent? Vraag dan de HR scan aan of neem contact op met ons!

Naar overzicht

HR scan aanvragen

Kom erachter hoe So Toff jouw organisatie kan ondersteunen en vraag een vrijblijvende HR scan aan!