Scholing en leercultuur

Ontwikkeling van personeel is belangrijk voor zowel werkgever als personeel. So Toff ondersteunt jou met alle administratieve processen. Je leest hier hoe!

Ontwikkeling is voor medewerkers ontzettend belangrijk. Scholing is steeds vaker een belangrijke arbeidsvoorwaarde voor een medewerker. Daarnaast profiteert een organisatie natuurlijk mee wanneer haar medewerkers zich ontwikkelen en er een cultuur heerst waar medewerkers willen leren.

So Toff is de sparringpartner als het gaat om scholing voor medewerkers. Organisaties kunnen door middel van voortgangs- en beoordelingsgesprekken de loopbaanambities van medewerkers vaststellen. De behoefte van medewerkers wordt hierin vastgelegd. Op deze wijze wordt jouw personeel voorzien in zijn of haar ontwikkelingsbehoefte.

So Toff kan ondersteunen tijdens deze ontwikkelingsgesprekken met medewerkers. Hierbij houden wij uiteraard een dossier en bijbehorende doelen bij, die wij vervolgens ook opvolgen. Daarnaast kunnen wij natuurlijk ook altijd jou of jouw personeel adviseren op het gebied van scholing en ontwikkeling.

Samenwerken met So Toff

So Toff biedt een uniek concept waar het beste van twee werelden bij elkaar komt: jouw medewerkers zijn bij jou in dienst, maar wij nemen alle personele administratieve processen van je over. Hierdoor kom je weer toe aan jouw passie: ondernemen.

Al sinds 1998 zijn wij bezig met de ontwikkeling van een compleet dienstenpakket in de HRM, volledig afgestemd op jouw persoonlijke wensen. Wil jij ook weer doen waar jij goed in bent? Vraag dan de HR scan aan of neem contact op met ons!

Kom ook snel weer aan ondernemen toe

en laat een terugbelverzoek achter

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Naar overzicht

HR scan aanvragen

Kom erachter hoe So Toff jouw organisatie kan ondersteunen en vraag een vrijblijvende HR scan aan!