Als ondernemer in de technische sector geen zin in gedoe met je HR en administratie?

Als gedreven ondernemer in de technische sector stroomt technologie en innovatie door je aderen. HR en salarisadministratie is tijdrovend en je zou die kostbare tijd liever besteden aan andere prioriteiten. In de technische branche heb je bovendien te maken met een competitieve arbeidsmarkt, waardoor je jouw personeelsplanning en wervingsstrategie moet afstemmen.

Bij jouw functie komt de nodige administratieve rompslomp kijken. Denk aan het opstellen van contracten of het bijhouden van wijzigingen in salarisschalen en -voorwaarden. Het onderhouden van je personeelsadministratie en verloning vergt voortdurende aandacht. Daarnaast is het, vooral in deze competitieve arbeidsmarkt, cruciaal om waardevol talent te behouden. Dit vereist een goed georganiseerde HR-aanpak, waarbij je op de hoogte moet zijn van alle regelgeving, wetten en opkomende trends. En dan hebben we het nog niet gehad over het op de hoogte blijven van alle arbeidswetten en veiligheidsvoorschriften die gelden volgens de cao. 

Wij zijn jouw betrouwbare externe HR-partner

Maar hoe vind je de tijd om jouw HR en administratie op orde te krijgen? En welke uitdagingen komen hier allemaal bij kijken? In de technische sector is dit een complexe aangelegenheid. Wet- en regelgeving zijn onlosmakelijk verbonden met jouw vakgebied. Salarisadministratie is een vak apart, waarbij talloze regels en verplichtingen komen kijken die je wellicht niet zelf wilt of kunt beheren. Een klein foutje in de loonadministratie kan al grote gevolgen hebben. Wanneer dit niet goed geregeld is, leidt het uiteindelijk alleen maar tot meer werk en zorgen.

Het goede nieuws is dat je hulp en advies kunt inschakelen, zodat je taken kunt uitbesteden en jouw kostbare uren kunt besteden aan datgene waar je echt goed in bent: het laten groeien van jouw technische onderneming. Richt je op jouw corebusiness en laat So Toff jouw volledig ontzorgen op het gebied van HR. Jouw medewerkers blijven gewoon in dienst bij jou, terwijl onze gespecialiseerde professionals alle HR- en administratieve taken met plezier van je overnemen. We fungeren als jouw externe HR-partner die altijd voor je klaarstaat.

Wat So Toff uniek maakt

So Toff heeft uitgebreide ervaring binnen de technische sector. Momenteel bedienen we een divers klantenbestand binnen deze branche, variërend van technische adviesbureaus en van industriële dienstverleners tot innovatieve start-ups. We begrijpen als geen ander de specifieke HR-uitdagingen waarmee technisch ondernemers te maken hebben en bieden maatwerkoplossingen die perfect aansluiten bij jouw bedrijf en ambities.

Neem contact met ons op

Ben je nieuwsgierig naar So Toff en onze werkwijze? Aarzel niet om contact met ons op te nemen of kom vrijblijvend bij ons langs voor een kennismaking onder het genot van een kopje koffie. Onze kantoren zijn gevestigd in zowel Almelo als Amsterdam. 

HR voor groeikracht

En we geloven in groeikracht. Met een scherpe focus op het personeelsmanagement, bijten we ons er in vast, houden we vol en zetten we door.

 

Exclusief in verzuimregeling

Exclusief in transparante marges

Alles eenvoudig inzichtelijk in jouw portaal

Kom ook snel weer aan ondernemen toe

en laat een terugbelverzoek achter

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.