Voor wie is So Toff?

Jouw onderneming groeit of je wil groei gaan realiseren. Dat is natuurlijk mooi, maar een groeiende onderneming brengt ook meer werknemers met zich mee.

Waar je al snel achterkomt is dat je hierdoor veel meer tijd spendeert aan de HR- en salarisadministratie. Dit is complexer dan de meeste ondernemers zich kunnen voorstellen; een fout is snel gemaakt en kost altijd geld. Meer werknemers kost jou als ondernemer vaak veel meer tijd dan dat je er eigenlijk mee bezig wilt zijn.

Al vanaf twee medewerkers

Bij So Toff zijn wij er voor jou als bedrijf, vanaf 2 medewerkers. Door onze transparante exclusieve marges, is het snel inzichtelijk welke investering het samenwerken met So Toff met zich meebrengt. Bij So Toff betaal je als bedrijf namelijk één bedrag, per medewerker, per gewerkt uur. Hierdoor zijn wij voor zowel kleine als grotere bedrijven interessant. Als jij snel wilt weten welke investering het samenwerken met So Toff met zich meebrengt, vraag dan vrijblijvend een prijsindicatie aan.

Ontdek wat we voor jou kunnen doen

Ervaar jij dit als ondernemer ook? Dan biedt So Toff de uitkomst. So Toff regelt alles op het gebied van HR- en salarisadministratie voor jouw ambitieuze organisatie. Want zeg nou zelf, het liefst heb jij alles goed geregeld voor jouw werknemers zonder er zelf zorgen om te hebben. Door met So Toff samen te werken kan jij als ondernemer jouw organisatie ongeremd verder laten groeien zonder deze zorgen over de HR- en salarisadministratie.

HR voor groeikracht

En we geloven in groeikracht. Met een scherpe focus op het personeelsmanagement, bijten we ons er in vast, houden we vol en zetten we door.

 

Exclusief in verzuimregeling

Exclusief in transparante marges

Alles eenvoudig inzichtelijk in jouw portaal

Kom ook snel weer aan ondernemen toe

en laat een terugbelverzoek achter

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

So, wat toffee

Gaan we kennismaken?
Dan nemen wij de toffee’s mee.

Ontdek de HR scan