Wij zijn So Toff

Benieuwd naar wat So Toff doet en waar wij voor staan? Lees hier ons verhaal. Wij zijn So Toff!

Sinds 1998 zijn wij bezig met de ontwikkeling van een compleet dienstenpakket in de HRM, volledig afgestemd op jouw persoonlijke wensen. In 2021 zijn wij een naamswijziging ondergaan van Jobtimize naar So Toff. Een naam die beter past bij ons jonge en frisse karakter van het bedrijf.

So Toff is een uniek concept waar het beste van twee werelden bij elkaar komt: medewerkers zijn bij jou in dienst, maar wij nemen alle personele administratieve processen van je over. Je bent en blijft formeel werkgever. So Toff is als het ware je externe afdeling personeelszaken.

So Toff streeft ernaar bedrijven volledig te ontzorgen en personeelskosten zo laag mogelijk te houden. Niet alleen nu, maar ook op de lange termijn.

Waar staat So Toff voor?

De relatie met So Toff is er een van wederzijds vertrouwen en respect. Heldere communicatie is hierbij essentieel. So Toff staat altijd paraat om jouw vragen deskundig te beantwoorden. Bovendien vind je bij So Toff geen kleine lettertjes, maar keiharde garanties. Bij So Toff werken wij volledig transparant en gaan wij voor een lange duurzame relatie met onze partners.

Wil jij meer weten over So Toff of over onze werkwijze? Neem gerust contact met ons op of kom vrijblijvend een kopje koffie bij ons drinken. Onze kantoren zijn gevestigd in Almelo en Amsterdam.

Jeroen Tenniglo

Algemeen directeur

Kevin Aveskamp

Senior HR-adviseur

Vincent van den Berg

Procesbegeleider

Carlinho Hylkema

HR-adviseur

Marijanne Plas

HR assistent

Guido de Bie

Jurist

Kabir Sabotic

Junior HR-adviseur

Koen Bosman

Groeikracht adviseur

Lian van ‘ t Erve

Financieel manager

Jimmy Platte

Groeikracht adviseur

Marcel Lamers

Arbodienst en verzuimbegeleiding

Anique Kuipers

Groeikracht adviseur

Robert Statema

Specialist verzuimverzekeringen

Wouter de Lange

Financieel medewerker

Lianne Slamp

HR assistent

1 /

So, wat toffee

Gaan we kennismaken?
Dan nemen wij de toffee’s mee.

Ontdek de HR scan