Functioneringsbeleid

Een goed functioneringsbeleid is een essentieel onderdeel van goed personeelsbeleid, dat uiteindelijk bijdraagt aan het succes van de onderneming. Een goed functioneringsbeleid is niet alleen belangrijk voor de ontwikkeling van het personeel, maar bijvoorbeeld ook wanneer er een conflict ontstaat. Het is van belang dat de gesprekken zijn gevoerd en dat hier een juiste dossiervorming van is. Op deze manier kun je altijd ergens op terugvallen.

Kom weer aan ondernemen toe

en laat een terugbelverzoek achter

Waarbij helpt So Toff?

Veel leidinggevenden vinden het voeren van functioneringsgesprekken lastig. So Toff ondersteunt met juiste juridische formulieren en het juiste advies. Daarnaast houdt So Toff het dossier bij van deze gesprekken. Iets dat noodzakelijk is bij een eventuele ontslagprocedure. So Toff kan ook deelnemen aan dit soort gesprekken om deze te begeleiden en/of ondersteunen. Daarnaast fungeert So Toff natuurlijk als sparringpartner.

Doe de HR scan

Ook indruk maken met een goed functioneringsbeleid? Met onze HR scan nemen we je hele organisatie goed onder de loep, geven we je advies waar dat nodig is, en helpen we je alles op een rijtje te zetten.