We Are Amsterdam & Starboard Boats

Guy is een van de drijvende krachten achter We Are Amsterdam en Starboard Boats. Deze bedrijven richten zich op het organiseren van unieke activiteiten in Amsterdam. Ze bieden een breed scala aan diensten, waaronder rondleidingen door de stad, boottours, teambuilding activiteiten en culturele uitstapjes. Met hun lokale kennis en expertise laten ze bezoekers kennis maken met de diversiteit van Amsterdam. Als managing partner coördineert Guy niet alleen de managers, maar zorgt hij ook voor een vlekkeloze communicatie tussen de teams.

De uitdaging 

Met een variërend team van ongeveer 27 vaste medewerkers en tot 200 freelancers, afhankelijk van het seizoen, stuitte Guy op HR-uitdagingen. Veelal bestaande uit studenten en expats, wisselde het personeelsbestand vaak. De grootste struikelblokken? Een gebrek aan interne HR-kennis en een missende juridische fundering. 

Meer weten?

dien een terugbelverzoek in

Expertise in de Nederlandse wetgeving

"Na het overwegen van verschillende opties, hebben we besloten om samen te werken met So Toff. En dat bleek een geweldige keuze te zijn. Niet alleen helpt  So Toff ons met arbeidscontracten, maar ook maken ze de onboarding van nieuw personeel veel makkelijker. Dankzij hun expertise in de Nederlandse wetgeving kunnen we bepaalde HR-taken met een gerust hart uit handen geven. Vooral rondom salarisbetalingen en het opstellen van contracten is So Toff een enorme steun, waardoor ons team zich weer kan concentreren op onze kernactiviteiten", vertelt Guy.

‘’Het meest waardevolle van de samenwerking? De persoonlijke benadering en op maat gemaakte adviezen van So Toff, met name door consultant Kevin, die regelmatig zijn kennis en expertise deelt. Dit, gecombineerd met de zekerheid dat alle juridische zaken op orde zijn, zorgt ervoor dat ik 's nachts weer rustig slaap ;-)’’, voegt hij eraan toe.

"We hebben een vaste contactpersoon bij So Toff. Als ik bel, weten ze altijd wie ik ben. Dat stelt mij gerust”  Guy Kuttner, managing partner

Het resultaat

Door de HR-afdeling uit te besteden aan So Toff, hebben ze bij We Are Amsterdam en Starboard Boats niet alleen meer tijd voor hun kernactiviteiten, maar ook een betrouwbare partner die altijd klaarstaat met advies en ondersteuning. De persoonlijke aanpak en directe communicatie met So Toff worden enorm gewaardeerd. Guy en zijn team weten dat, ongeacht de vraag, ze altijd kunnen rekenen op een snelle en effectieve oplossing. 

Doe de HR scan

Wel eens nagedacht over het uitbesteden van je HR? Tijdens onze vrijblijvende HR scan brengen we je organisatie in kaart.