Arbeidsovereenkomsten

Een arbeidsovereenkomst is ontzettend belangrijk voor zowel werkgever als medewerker. Helaas wordt het belang van een correcte arbeidsovereenkomst vaak te laat ingezien. Een contract komt soms pas tevoorschijn wanneer er een conflict is tussen werkgever en medewerker. Wanneer een arbeidsovereenkomst op dat moment niet juist en volledig is levert dit vaak problemen op. Het laten opstellen en bijhouden van de arbeidsovereenkomsten van je medewerkers kan daarom een goede oplossing zijn.

Contracten laten opstellen

Naast de juridische zekerheid die je krijgt bij So Toff zijn er nog veel meer voordelen van het laten opstellen van arbeidscontracten door ons. Wanneer jij contracten laat opstellen door So Toff kom jij weer toe aan ondernemen. Je hoeft namelijk niet elk jaar alle juridische veranderingen bij te houden en deze te verwerken in de arbeidscontracten, dat doen wij.

Dit bespaart tijd en je hebt de garantie dat de arbeidscontracten kloppend zijn. Medewerkers verdienen een eerlijk arbeidscontract dat opgesteld is aan de hand van de meest recente wettelijke bepalingen.

Kom ook snel weer aan ondernemen toe

en laat een terugbelverzoek achter

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Arbeidsovereenkomsten op maat

Er zijn voldoende voordelen van het uitbesteden van het opstellen van arbeidsovereenkomsten. Wij zetten de meest belangrijke nog even voor je op een rij:

  • Een juridisch correcte arbeidsovereenkomst;
  • Up-to-date aan de laatste wetswijzigingen;
  • Geen omkijken meer naar het doorvoeren van wijzigingen;
  • De kosten zijn bij So Toff volledig transparant;
  • Je bespaart tijd als ondernemer.

Een correcte arbeidsovereenkomst is altijd maatwerk. Het kan namelijk verschillen per branche of Cao. Daarnaast zijn er ieder jaar verschillende wetswijzigingen die van toepassing kunnen zijn op de arbeidsovereenkomsten binnen je bedrijf. En komt er een nieuwe medewerker in dienst? Dan wil je natuurlijk een goede indruk achterlaten met een heldere arbeidsovereenkomst.

Ontdek wat So Toff voor jou kan betekenen

So Toff neemt alle HR processen van begin tot eind over. Van het opstellen van contracten, verzuimbegeleiding, tot aan de volledige salarisverwerking. Ook het afhandelen van bijvoorbeeld interne opleidingen of een pensioenregeling hoort hierbij. Op het gebied van HR hoef jij je geen zorgen meer te maken. Meer weten over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op of vraag een HR scan aan.

Naar overzicht

HR scan aanvragen

Kom erachter hoe So Toff jouw organisatie kan ondersteunen en vraag een vrijblijvende HR scan aan!