Arbeidsovereenkomsten

Een arbeidsovereenkomst is ontzettend belangrijk voor zowel werkgever als medewerker. Helaas wordt het belang van een correcte arbeidsovereenkomst vaak te laat ingezien. Een contract komt vaak pas tevoorschijn wanneer er een conflict is tussen werkgever en medewerker. Wanneer een arbeidsovereenkomst op dat moment niet juist en volledig is levert dit vaak problemen op.

Contracten laten opstellen

Naast de juridische zekerheid die je krijgt bij So Toff zijn er nog veel meer voordelen van het laten opstellen van arbeidscontracten door ons. Wanneer jij contracten laat opstellen door So Toff kom jij weer toe aan ondernemen. Je hoeft namelijk niet elk jaar alle juridische veranderingen bij te houden en deze te verwerken in de arbeidscontracten, dat doen wij.

Dit bespaart tijd en je hebt de garantie dat de arbeidscontracten kloppend zijn. Medewerkers verdienen een eerlijk arbeidscontract dat opgesteld is aan de hand van de meest recente wettelijke bepalingen.

Voordelen van contracten laten opstellen door So Toff

Er zijn voldoende voordelen van het uitbesteden van arbeidsovereenkomsten. Wij zetten de meest belangrijke nog even voor jou op een rijtje:

  • Een juridisch correcte arbeidsovereenkomst;
  • Je bespaart tijd als ondernemer;
  • Het gebeurt goed;
  • Up-to-date aan de laatste wetswijzigingen;
  • De kosten zijn bij So Toff volledig transparant;
  • Je komt weer toe aan ondernemen.

Een correcte arbeidsovereenkomst is altijd maatwerk. Het kan verschillen per branche of Cao. Daarnaast zijn er ieder jaar verschillende wetswijzigingen die van belang kunnen zijn voor een arbeidsovereenkomst. Het is natuurlijk belangrijk dat wanneer je een nieuwe medewerker in dienst wilt nemen, hier een correcte arbeidsovereenkomst aan te pas komt.

So Toff neemt alle HR processen van begin tot eind over. Van het opstellen van contracten, verzuimbegeleiding, tot aan de volledige salarisverwerking. Ook het afhandelen van bijvoorbeeld interne opleidingen of een pensioenregeling hoort hierbij. Op het gebied van HR hoef jij je geen zorgen meer te maken.

Hierdoor kom jij als ondernemer weer toe aan waar jij goed in bent én wat jij het leukste vindt: ondernemen!

Naar overzicht

So, wat toffee

Gaan we kennismaken?
Dan nemen wij de toffee’s mee.

Ontdek de HR scan