Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden bieden werknemers en werkgevers duidelijkheid en zekerheid over hun rechten, plichten en verwachtingen op de werkplek. Daarom is het enorm belangrijk dat de arbeidsvoorwaarden voldoen aan alle juridische eisen. Als externe HR-partij kunnen we deze zorg voor je uit handen nemen.

Meerwaarde voor medewerkers

Arbeidsvoorwaarden worden vastgelegd wanneer je een arbeidscontract laat opstellen. In de arbeidsvoorwaarden staat opgenomen conform welke voorwaarden een medewerker komt te werken. Hierbij kan gedacht worden aan zaken als salaris, het aantal vakantiedagen of de arbeidsduur. Er zijn bepaalde arbeidsvoorwaarden die zelfs wettelijk bepaald zijn.

De juiste arbeidsvoorwaarden zijn een meerwaarde voor elke medewerker. Sterker nog, het hebben van goede arbeidsvoorwaarden kan een reden zijn waarom potentiƫle medewerkers voor jou gaan kiezen.

Zorg er dus voor dat arbeidsvoorwaarden in een arbeidscontract opgesteld worden door een professionele partij. Hierdoor worden er fouten voorkomen en krijgen medewerkers waar ze recht op hebben, correcte arbeidsvoorwaarden in een correct arbeidscontract.

Kom ook snel weer aan ondernemen toe

en laat een terugbelverzoek achter

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Verschillende soorten arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden in een arbeidscontract zijn onder te verdelen in verschillende voorwaarden.

Primaire arbeidsvoorwaarden

In principe zijn dit de meest belangrijke arbeidsvoorwaarden. Hierbij kan gedacht worden aan bijvoorbeeld het loon of de functie.

Secundair

Dit zijn vaak zaken die nog steeds ontzettend belangrijk zijn voor een medewerker. Welke reiskostenvergoeding krijgt een medewerker? Krijgen ze eventueel een leaseauto?

Tertiaire arbeidsvoorwaarden

Hieronder worden de zaken gerekend die ondergeschikt zijn aan de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk bijvoorbeeld aan het jaarlijkse kerstpakket.

Quartaire arbeidsvoorwaarden

De quartaire arbeidsvoorwaarden zijn in principe de laatste extra’s. Welke stappen kan een medewerker zetten bij een werkgever.

Arbeidsvoorwaarden laten opstellen door So Toff

So Toff kan voor jou professioneel en correct arbeidsvoorwaarden opstellen. Daarnaast nemen wij alle HR processen van begin tot eind over. Van het opstellen van contracten, verzuimbegeleiding, tot aan de volledige salarisverwerking. Ook het afhandelen van bijvoorbeeld interne opleidingen of een pensioenregeling hoort hierbij.

Neem contact met ons op

Stel je eens voor, een situatie waarin alles prima geregeld is voor je medewerkers en waarin je geen omkijken hebt naar alle administratieve rompslomp. Jij kunt als ondernemer weer doen waar je goed in bent, maar misschien nog wel belangrijker, doen wat je leuk vindt: ondernemen! Laat jouw HR processen verzorgen door een partij die alle kennis in huis heeft en deze ook ten alle tijden up-to-date houdt. Neem contact met ons op voor meer informatie, of vraag een HR scan aan.

Naar overzicht

HR scan aanvragen

Kom erachter hoe So Toff jouw organisatie kan ondersteunen en vraag een vrijblijvende HR scan aan!