Werkwijze So Toff

So Toff gelooft in HR voor groeikracht. Door zowel grote als kleine bedrijven volledig te ontzorgen op gebied van HR- en administratie bespaart So Toff geld en tijd, zodat een onderneming verder kan groeien. Benieuwd naar hoe wij werken met onze klanten en welk proces wij volgen? Je leest het hier!

Fase 1

Aanvraag HR scan

Na het eerste contactmoment wordt er door een accountmanager van So Toff, zo snel mogelijk, telefonisch contact met jou opgenomen.

Fase 2

Kennismaking en inventarisatie

We plannen een afspraak in om jouw organisatie in kaart te brengen. Dit kan binnen 2 werkdagen.

Fase 3

Uitwerken HR scan

We werken de scan uit en we komen binnen 10 werkdagen bij jou terug voor het maken van een tweede afspraak, tijdens welke we het resultaat van de HR scan samen door zullen nemen.

Fase 4

Overeenkomst

De overeenkomst wordt opgesteld aan de hand van de gemaakte afspraken en binnen twee werkdagen aan jou verstrekt.

Fase 5

Opstarttraject

De overeenkomst is getekend en je gaat een dag(deel) aan de slag met een opstartmanager van So Toff om zo snel mogelijk de eerste verloning te verzorgen.

Fase 6

Ervaar de voordelen van So Toff

Vervolgens krijg jij een vaste HR-adviseur voor jou en je werknemers, die alles voor jou regelt. Vanaf nu hoef jij niet meer druk te maken over HR- en salarisadministratie.

Werkwijze So Toff

Bij ons draait alles om tijdwinst voor de werkgever. Groeikracht noemen we dat.
Zelfs binnen onze eigen werkwijze sta jij centraal, zodat je zo snel mogelijk
optimaal kan profiteren van onze dienstverlening. Hoe dan? We leggen het je
graag (snel) uit.

Fase 1 – Aanvraag HR scan (invullen contactformulier) 1 uur

Na het eerste contactmoment (dit kan telefonisch, via onze website, social media’s of via de e-mail)
wordt er door een accountmanager van So Toff, binnen één uur, telefonisch contact met jou opgenomen.

Fase 2 – Kennismaking en inventarisatie | Binnen 2 werkdagen

We plannen een afspraak in om zo snel mogelijk jouw organisatie in kaart te brengen middels onze unieke HR scan. Dit kan binnen twee dagen en zo weten we precies welke informatie we nodig hebben én brengen we de quick wins voor jou in kaart.

Fase 3 – Uitwerken HR scan | Binnen 10 werkdagen

We hebben tijdens de eerste afspraak jouw organisatie in kaart gebracht middels onze HR scan. We werken de scan uit en we komen binnen 10 werkdagen bij jou terug voor het maken van een tweede afspraak, tijdens welke we het resultaat van de HR scan samen door zullen nemen. We komen met een helder overzicht en een goed advies, dat de basis is voor groeikracht. Tijdens deze afspraak zal ook een offerte worden voorgelegd.

Fase 4 – Overeenkomst | Binnen 2 werkdagen

De overeenkomst wordt opgesteld aan de hand van de gemaakte afspraken en binnen twee dagen aan jou verstrekt.

Fase 5 – Opstarttraject | Binnen 3 werkdagen

De overeenkomst is getekend en je gaat een dag(deel) aan de slag met een opstartmanager van So Toff om zo snel mogelijk de eerste verloning te verzorgen. Ook de dossiers worden compleet gemaakt. Jouw HR- en salarisprocessen worden optimaal ingericht, eventuele optimalisatie- en/of verbeterpunten worden aangepakt, aan de hand van de uitslag van de HR scan. Wij zorgen dat alles sterk en goed geregeld is, conform alle regels en voorwaarden waar jij je nu niet meer druk om hoeft te maken. Als de opstartmanager alles heeft ingericht, bevestigen we dit via de mail en verwerken we de eerste verloning.

Fase 6 – Ervaar de voordelen van So Toff

Na de eerste verloning bellen we je, om te vragen naar je ervaring; dit vinden we
belangrijk. Jij staat centraal in dit verhaal en de groeikracht moet voelbaar zijn. Is
alles gefixt? Dan krijg jij een vaste HR-adviseur voor jou en je werknemers, die alles voor jou regelt. Eén aanspreekpunt, alles overzichtelijk en het belangrijkste: groeikracht voor jou
en je organisatie. Vanaf nu hoef jij niet meer druk te maken over HR- en salarisadministratie, dat doen wij voor jou.

  • In veel gevallen is een besparing mogelijk op het gebied van werkgeverspremies. We zien ook vaak dat (fiscale) regelingen of medewerkerssubsidies niet gebruikt worden, omdat men hier niet op de hoogte van is of niet mee bezig is.
  • Bij bedrijven met grote groepen flexibele medewerkers, kunnen wij altijd een kostenbesparing realiseren. Dit omdat wij werken met een marge voor alleen de werkbare uren en geen “harde” bedragen in rekening brengen voor het verwerken van mutaties, die zwaar wegen wanneer er wordt gewerkt met grote groepen medewerkers, die weinig en/of veel wisselende uren draaien per persoon.
  • Bij bedrijven in bepaalde branches en cao’s, met veel mutaties, kunnen wij een kostenbesparing realiseren. Dit omdat de vele mutaties tijd (dus geld) kost voor de ondernemers.
  • Ondernemers die zich moeten verdiepen in arbeidsrecht zijn hier over het algemeen veel tijd (dus ook geld) aan kwijt, omdat het niet hun vakgebied is. De ondernemers die gebruik maken van de dienstverlening van So Toff ervaren een grote kostenbesparing door tijdswinst. Het hebben van personeel is door de regel een gevolg van groei en niet het doel van een ondernemer op zich, hierdoor is het veelal niet hun expertise.
  • Tot Slot: over het algemeen zien wij dat door de HR- en salarisprocessen in kaart te brengen en efficiënter in te richten, een mooie kostenbesparing mogelijk is.

HR scan

Tijdens de HR scan brengen we je organisatie in kaart en kijken we waar ruimte is voor verbetering.

Ontdek de HR scan