Bereken de kosten voor het uitbesteden van je HR

Weten wat het uitbesteden van jouw HR- en salarisadministratie kost? Met onze handige rekentool krijg je snel en eenvoudig een kostenindicatie op maat. 

 

Bereken je kosten

Kom erachter wat onze dienstverlening jouw organisatie kost.

"*" geeft vereiste velden aan

Voer een getal groter dan of gelijk aan 0 in.
X

Uitleg brutoloonsom

Brutoloonsom verwijst naar het totale bedrag aan salaris of loon dat je als werkgever aan je medewerkers betaalt voordat er belastingen, inhoudingen en andere aftrekposten worden toegepast.

Wat kost het uitbesteden van je salarisadministratie en personeelszaken?

Bij So Toff begrijpen we dat dit een brandende vraag is voor elke ondernemer. Daarom hebben we een handige rekentool ontwikkeld waarmee je snel en simpel een kosteninschatting voor jouw organisatie kunt maken. Ons team staat te popelen om met jou in gesprek te gaan, jouw unieke behoeften te doorgronden en een op maat gemaakt kostenoverzicht te bieden. Ontdek hoe het uitbesteden van je salarisadministratie en personeelszaken niet alleen efficiënter, maar ook voordeliger kan zijn voor jouw bedrijf.

Hoe werkt de So Toff rekentool?

Stap 1: Volg de stappen in de rekentool. Op basis van de door jou ingevulde gegevens wordt er door de tool in de laatste stap een berekening gemaakt. Deze berekening is een indicatie van de kosten van onze dienstverlening voor jouw organisatie. 

Stap 2: Kies bij de laatste stap voor “e-mail mij deze kostenindicatie’’. Je ontvangt dan de kostenindicatie per mail.

Stap 3: Omdat iedere situatie uniek is, maken wij graag een kostenoverzicht voor je op maat. De uitkomst van deze rekentool is slechts een indicatie. Een van onze adviseurs neemt contact met je op om de mogelijkheden voor jouw organisatie te bespreken en de daadwerkelijke kosten te berekenen. 

Kom ook snel weer aan ondernemen toe

en laat een terugbelverzoek achter

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.