Pensioenregeling

Tijdwinst. Dat is wat het oplevert wanneer je alle HR processen laat verzorgen door So Toff. Daarnaast heb je volledige kostenkennis vooraf. Het pensioen is inbegrepen in het all-in tarief. Vaak komt een factuur vanuit het pensioenfonds als een onaangename verrassing achteraf. Daarnaast heeft So Toff natuurlijk alle expertise in huis. Wetgeving omtrent de pensioenregeling is vaak complex. Is het pensioen voor een medewerker niet goed geregeld, dan loop jij als werkgever een enorm financieel risico.

Door alle HR processen te verleggen naar So Toff bespaar je ook zeker op de kosten. Als jij als werkgever op dit moment gebruik maakt van een accountant, betaal je vaak extra wanneer deze account ook de pensioenaanlevering doet. Bij So Toff gebeurt dit standaard. Hier worden geen extra kosten voor in rekening gebracht.

Wat So Toff voor jou uit handen neemt

Dit is wat wij doen als wij de volledige HR processen voor jou uit handen nemen:

  • So Toff meldt jouw bedrijf aan bij het juiste pensioenfonds conform Cao;
  • So Toff zorgt voor de betaling richting het pensioenfonds;
  • Alle communicatie richting het pensioenfonds;
  • Wanneer de medewerkers vragen hebben omtrent de opbouw, kunnen deze aan So Toff gesteld worden;
  • Het aan- en afmelden van medewerkers en het verwerken van de mutaties bij het pensioenfonds wordt door So Toff verzorgd;
  • Het pensioen terugrekenen naar een vast tarief voor alleen de werkbare uren;
  • Voor bedrijven die geen (verplicht) pensioen hebben vanuit een Cao, zorgt So Toff (in samenwerking met een partij in de pensioenen) voor een bedrijfseigen regeling. Hier hoort ook bij dat onze samenwerkingspartner een adviesgesprek voert met elke medewerker. Het zorgen voor goed werkgeverschap komt dus bij ons telkens terug. Het personeel is niet alleen de grootste kostenpost, maar ook het belangrijkste kapitaal van jouw onderneming. Een goed personeelsbeleid draagt bij aan het succes van jouw onderneming. We bieden dus ook een “So Toff pensioenregeling” aan.
Samenwerken met So Toff

So Toff biedt een uniek concept waar het beste van twee werelden bij elkaar komt: jouw medewerkers zijn bij jou in dienst, maar wij nemen alle personele administratieve processen van je over. Hierdoor kom je weer toe aan jouw passie: ondernemen.

Al sinds 1998 zijn wij bezig met de ontwikkeling van een compleet dienstenpakket in de HRM, volledig afgestemd op jouw persoonlijke wensen. Wil jij ook weer doen waar jij goed in bent? Vraag dan de HR scan aan of neem contact op met ons!

Kom ook snel weer aan ondernemen toe

en laat een terugbelverzoek achter

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Naar overzicht

HR scan aanvragen

Kom erachter hoe So Toff jouw organisatie kan ondersteunen en vraag een vrijblijvende HR scan aan!