Personeelsontwikkeling en ontwikkelingsbeleid

Ontwikkeling is voor medewerkers belangrijk. Een juist ontwikkelingsbeleid is dat dus ook. Je leest hier hoe So Toff jou hiermee kan helpen!

Personeelsontwikkeling en ontwikkelingsbeleid

Ontwikkeling is voor medewerkers ontzettend belangrijk. Personeelsontwikkeling is hedendaags dan ook een hot topic voor zowel werkgevers als medewerkers. Een juist ontwikkelingsbeleid is noodzakelijk om tegemoet te komen in de wensen van medewerkers. Daarnaast profiteert een organisatie natuurlijk mee wanneer haar medewerkers zich ontwikkelen.

So Toff is de sparringpartner als het gaat om ontwikkelingsbeleid voor medewerkers. Organisaties kunnen door middel van voortgangs- en beoordelingsgesprekken de loopbaanambities van medewerkers vaststellen. De behoefte van medewerkers wordt hierin vastgelegd. Op deze wijze wordt jouw personeel voorzien in zijn of haar ontwikkelingsbehoefte.

So Toff kan ondersteunen tijdens deze ontwikkelingsgesprekken met medewerkers. Hierbij houden wij uiteraard een dossier en bijbehorende doelen bij, die wij vervolgens ook opvolgen. Daarnaast kunnen wij natuurlijk ook altijd jou of jouw personeel adviseren op het gebied van scholing en ontwikkeling.

Kom ook snel weer aan ondernemen toe

en laat een terugbelverzoek achter

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Personeelsontwikkeling en ontwikkelingsbeleid

Een goed ontwikkelingsbeleid kent voor medewerkers meerdere voordelen. Wij zetten de meest belangrijke voor jou op een rijtje:

  • Personeel ontwikkelt zich sneller;
  • Op de hoogte van de meest actuele kennis van de markt;
  • Breder inzetbaar door verbreding van kennis;
  • Kan zichzelf constant doorontwikkelen.
Voordelen voor werkgevers

Daarnaast kent een goed ontwikkelingsbeleid natuurlijk ook voordelen voor de werkgever zelf. Ook hier zetten we de meest belangrijke voor jou op een rijtje:

  • Personeel is breder inzetbaar door verbreding van kennis;
  • Verlaging van doorlooptijd doordat personeel meer kennis op doet en sneller zijn of haar taak kan uitvoeren;
  • Verhoogde kwaliteit van een product of dienst door kwalitatief personeel;
  • Op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt.

So Toff neemt alle HR processen van begin tot eind over. Van het opstellen van contracten, verzuimbegeleiding, tot aan de volledige salarisverwerking. Ook het afhandelen van bijvoorbeeld interne opleidingen of een pensioenregeling horen hierbij. Op het gebied van HR hoef jij je geen zorgen meer te maken.

So Toff biedt een uniek concept waar het beste van twee werelden bij elkaar komt: jouw medewerkers zijn bij jou in dienst, maar wij nemen alle personele administratieve processen van je over. Hierdoor kom je weer toe aan jouw passie: ondernemen.

Naar overzicht

HR scan aanvragen

Kom erachter hoe So Toff jouw organisatie kan ondersteunen en vraag een vrijblijvende HR scan aan!