Salarisverwerking

Salarissen moeten op tijd uitbetaald worden en kloppend zijn. Jouw medewerkers moeten hierop kunnen vertrouwen.

So Toff neemt niet alleen de volledige salarisverwerking, maar ook de uitbetaling van salarissen en afdracht van pensioenen en loonheffingen voor jou uit handen.

Daarnaast neemt So Toff alle HR processen over van jouw onderneming. De kracht van het concept is dat niet alleen de salarisverwerking, maar dat alle HR processen bij één partij onder zijn gebracht. Hierdoor kent So Toff jouw bedrijf en kunnen wij veel beter schakelen dan een partij die enkel de salarisverwerking verzorgt.

Voordelen van de salarisverwerking bij So Toff
  • Proactief advies;
  • Een online portaal dat voorziet in een volledig digitale verwerking van urenregistratie, urenoverzichten, salarisstroken en jaaropgaven. Hierdoor heeft zowel werkgever als medewerker real time inzage in relevante gegevens en informatie;
  • Tijdwinst door automatisering en ontzorging;
  • Een vast aanspreekpunt voor zowel werkgever als medewerker voor de salarissen en loonstroken etc.;
  • Juist advies op het gebied van inschaling van medewerkers;
  • Het kosteloos verstrekken van pro forma salarisstroken. Deze kunnen worden voorgelegd aan medewerkers tijdens bijvoorbeeld onderhandelingen.

Samenwerken met So Toff

So Toff biedt een uniek concept waar het beste van twee werelden bij elkaar komt: jouw medewerkers zijn bij jou in dienst, maar wij nemen alle personele administratieve processen van je over. Hierdoor kom je weer toe aan jouw passie: ondernemen.

Al sinds 1998 zijn wij bezig met de ontwikkeling van een compleet dienstenpakket in de HRM, volledig afgestemd op jouw persoonlijke wensen. Wil jij ook weer doen waar jij goed in bent? Vraag dan de HR scan aan of neem contact op met ons!

Kom ook snel weer aan ondernemen toe

en laat een terugbelverzoek achter

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Naar overzicht

HR scan aanvragen

Kom erachter hoe So Toff jouw organisatie kan ondersteunen en vraag een vrijblijvende HR scan aan!