Als ondernemer in de zakelijke dienstverlening geen tijd voor de rompslomp van HR en administratie?

Als ambitieuze ondernemer in de zakelijke dienstverlening ben jij gedreven om je onderneming verder te laten groeien. Je agenda zit overvol en tijd is schaars, ook zijn HR en salarisadministratie niet bepaald jouw passies.

Je werkt vaak met een dynamisch team van professionals, waarbij de administratieve rompslomp niet te vermijden is. Denk aan het opstellen en bijhouden van arbeidsvoorwaarden en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals verlofregelingen, bonussen, pensioenen en andere voordelen. De kans is groot dat je tijd wilt besteden aan het stimuleren van de groei en ontwikkeling van bedrijf en medewerkers en het identificeren van trainingsbehoeften, maar je daar geen tijd voor hebt. 

Wij zijn jouw betrouwbare externe partner voor HR

Hoe vind je de tijd om je HR en administratie nauwkeurig bij te houden? In de zakelijke dienstverlening is dit vaak een complex vraagstuk. Salarisverwerking is een vak apart, met talloze regels en verplichtingen die je wellicht liever niet zelf beheert. Een klein foutje in de loonadministratie kan grote gevolgen hebben. Wanneer dit niet goed geregeld is, leidt het alleen maar tot meer werk en zorgen.

Maar er is goed nieuws. Je kunt hulp en advies inschakelen, zodat je taken kunt uitbesteden en jouw kostbare tijd kunt besteden aan je bedrijf. Jouw medewerkers blijven gewoon bij jou in dienst, terwijl onze gespecialiseerde professionals al je HR- en administratieve taken van je overnemen. We fungeren als jouw externe HR-partner die altijd voor je klaarstaat.

Wat So Toff uniek maakt

So Toff heeft uitgebreide ervaring binnen de zakelijke dienstverlening. We bedienen diverse klanten in deze sector, variërend van consultancybureaus tot marketing agencies en van financiële dienstverleners tot ondernemingen in de juridische sector. We begrijpen als geen ander de specifieke HR-uitdagingen waarmee ondernemers in de zakelijke dienstverlening te maken hebben. We bieden maatwerkoplossingen die perfect aansluiten bij jouw bedrijf en doelstellingen.

Neem contact met ons op 

Wil je graag meer ontdekken over So Toff en hoe wij te werk gaan? Neem dan contact met ons op of breng vrijblijvend een bezoek aan onze kantoren voor een kennismakingsgesprek. Je vindt ons op twee locaties, namelijk in Almelo en Amsterdam.

HR voor groeikracht

En we geloven in groeikracht. Met een scherpe focus op het personeelsmanagement, bijten we ons er in vast, houden we vol en zetten we door.

 

Exclusief in verzuimregeling

Exclusief in transparante marges

Alles eenvoudig inzichtelijk in jouw portaal

Kom ook snel weer aan ondernemen toe

en laat een terugbelverzoek achter

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.